تاریخ انتشار : چهارشنبه 16 آبان 1403

به گزارش روشنای راه، صفری، رئیس مجمع، در این نشست ضمن تقدیر از همکاری مدیرکل تبلیغات اسلامی، به تشریح ساختار و اهداف مجمع پیشکسوتان پرداخت و تاکید کرد که این مجموعه با عضویت مدیران و متخصصان با تجربه در سطوح استانی و ملی، از قوی‌ترین تشکل‌های کشور محسوب می‌شود. وی افزود: «یکی از اهداف اصلی مجمع، کمک به نظام اجرایی کشور و ارائه طرح‌های استراتژیک برای مدیریت کلان است.»

در ادامه، ولایی گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز ارائه داد. وی به آمارهایی همچون وجود ۷ هزار مبلغ، ۴۵۰ موسسه و خانه قرآن، ۴ هزار هیأت مذهبی مجوزدار و ۲۰ هزار هیأت خانگی اشاره کرد و از ظرفیت‌سازی‌های اخیر این اداره کل سخن گفت. همچنین وی از برنامه‌های آموزشی و فرهنگی از جمله برگزاری همایش‌های حجاب و فعالیت شبکه‌های مجازی با بیش از یک میلیون عضو به عنوان بخشی از دستاوردهای این اداره کل یاد کرد.

اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و تجربیات خود پرداختند و بر لزوم به‌کارگیری فناوری‌های نوین در تبلیغات اسلامی تاکید کردند. صفری با اشاره به تجارب بین‌المللی خود، از پیامدهای منفی تبلیغات نادرست درباره شخصیت‌های ملی همچون سردار سلیمانی سخن گفت و تاکید کرد: «هدف تبلیغات اسلامی باید جذب جوانان با دیدگاه‌های مختلف و نه صرفاً حامیان موجود باشد.»

عباس‌زاده، رئیس خانه مطبوعات، پیشنهاد صدور مجوز هیأت مذهبی برای مجمع را مطرح کرد. همچنین آقای آجرلو و مهندس رهنما بر نظارت دقیق‌تر بر مجوزدهی به هیأت‌های مذهبی و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت در این حوزه تاکید داشتند.

در پایان جلسه، مقرر شد یک کارگروه مشترک میان مجمع پیشکسوتان البرز و اداره کل تبلیغات اسلامی تشکیل شود تا از ظرفیت‌های مجمع به عنوان بازوی اجرایی اداره کل استفاده شود و نشست‌های کارشناسی به‌طور منظم برگزار گردد.

تاریخ انتشار : جمعه 27 مهر 1403

یحیی ابراهیم حسن السنوار معروف به ابو ابراهیم، ریاست دفتر سیاسی حماس و بنیان گذار سرویس امنیتی حماس در حمله اتفاقی اسراییل در غزه به شهادت رسید.

مجمع پیشکسوتان استان البرز شهادت این مرد مبارز، انقلابی و موثر که  که از طراحان اصلی حمله ۷ اکتبر به عمق اسرائیل بود را به محضر رهیر معظم انقلاب،خانواده معطم له و همه آزادیخواهان جهان  تبریک و تسلیت عرض می کنیم.

 

     دبیر مجمع پیشکسوتان البرز

تاریخ انتشار : چهارشنبه 21 شهریور 1403

 

 

کارگروه "مهاجرت بی رویه" مجمع پیشکسوتان البرز با حضور اعضا کار گروه  در محل سالن vip سازمان صنعت،معدن و تجارت استان البرز برگزار گردید.

 ابتدا مهندس تیرداد دستور جلسه را قرائت نموده سپس جناب حامد حسینی گزارش مشروحی از آخرین وضعیت ساماندهی اتباع افغانستانی در البرز ارائه نمودند. در ادامه خانم دکتر ربانی تهدیدات امنیتی حضور بی رویه افاغنه البرز را مطرح کردند.

در این جلسه آقای مهندس انصاری رئیس سازمان صمت نیز ضمن خوش آمد گویی به اعضا کارگروه،گزارش و تحلیل مشروحی از  آثار مخرب جمع آوری بی حساب و کتاب  کارگران افغانی از واحد‌های تولیدی را ارائه نموده و آنرا  فاجعه آمیز خواندند. پس از استماع نظرات سایر اعضا ، دکتر صفری ضمن جمعبندی و احصا مصوبات جلسه،  سیاست های افراطی ونپخته نسبت به افاغنه از سوی وزارت کشور را نقد کردند. 

قابل ذکر است که مطالب جلسه ضبط و پس از پیاده سازی منتشر خواهد شد.

تاریخ انتشار : چهارشنبه 02 فروردین 1396

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در اولین روز سال نو، در اجتماع عظیم و پر شور زائران و مجاوران حرم رضوی(ع) با تجلیل از وحدت و پایبندی ملت به ارزشهای انقلاب و دلبستگی مردم به مبانی و عرصه‌های دینی، «مسائل معیشتی و اقتصادی» و «انتخابات» اردیبهشت ماه را دو موضوع مهم سال جدید خواندند و با تأکید بر ضرورت حل همه مشکلات کشور در سایه «مدیریت‌های متدین، انقلابی، کارآمد و پر انگیزه»، افزودند: تمرکز مسئولان بر تولید داخلی، و مطالبه‌گری ملت در این زمینه موجب حل مشکلات فراوان بویژه «بیکاری جوانان» خواهد شد و ملت عزیز ایران در سال جدید در تحقق خواست اصلی و مهم اینجانب یعنی حضور پر شور همه واجدان شرایط در انتخابات، بر عزت و اقتدار و آبروی ایران خواهد افزود و با درخشش واقعی در انتخابات، شکوه خود را به رخ دشمنان خواهد کشید.
حضرت آیت الله خامنه‌ای سال 96 را سالی مهم برای کشور از لحاظ نیاز به تحرک اقتصادی و همچنین در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دانستند و قبل از ورود به این دو مقوله مهم، در یک ارزیابی کلی از وضعیت کشور در سال 95 گفتند: در این سال اگرچه کشور دچار مشکلات اقتصادی بود اما ملت ایران خوش درخشید.
ایشان، «پایبندی و دلبستگی مردم به ارزشهای انقلاب اسلامی» و «پایبندی به مسائل ایمانی و دینی» را دو شاخص مهم در ارزیابی حرکت ملت خواندند و افزودند: همت بلند مردم در حضور پر شور در راهپیمایی 22 بهمن و مراسمهای دینی در سال 95 بیش از همیشه و فارغ از سلایق گوناگون سیاسی بود و سمت و سوی انقلابی و دینی حرکت ملت ایران را به رُخ دوست و دشمن کشید.
ایشان، «وحدت ملی» در سال 95را نشان‌دهنده همبستگی در مسائل اساسی با وجود اختلاف نظرها در مسائل سیاسی و فرعی دانستند و گفتند: مردم ایران در مسیر انقلاب و نظام اسلامی همسو و هم‌جهت هستند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، جان‌باختن آتش‌نشانان عزیز و فداکار را ا ز جمله حوادث تلخ در سال قبل برشمردند و خاطرنشان کردند: حوادث تلخ همیشه وجود دارد، اما مهم، وجود اراده مژده‌بخش و رو به پیشرفت در مردم است و نیاز به این اراده و اتحاد ملی، در سال جدید نیز همچنان وجود دارد.
رهبر انقلاب اسلامی سپس به مسئله اساسی و اولویت اول کشور یعنی اقتصاد اشاره کردند و با تأکید بر اینکه هدف دشمن، فشار اقتصادی بر مردم ایران با هدف دلسرد و دلزده کردن آنان از نظام اسلامی است، افزودند: البته دشمن نادان و بی‌ایمان، در طول سالهای طولانی به‌دنبال جدا کردن ملت از نظام اسلامی بوده است اما تاکنون موفق نشده و پس از این نیز موفق نخواهد شد.
ایشان، وظیفه همه به‌ویژه مسئولان در قبال این طراحی را بسیار مهم دانستند و در تبیین نقشه تبلیغاتی دشمن، گفتند: دشمن در تبلیغات وسیع خود به‌دنبال نسبت دادن کمبودهای معیشتی و اقتصادی به نظام جمهوری اسلامی است تا اینگونه وانمود کند که نظام اسلامی قادر به حل مشکلات و گره‌گشایی از زندگی مردم نیست.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، مقایسه خدمات برجسته و چشمگیر زیرساختی جمهوری اسلامی به مردم در مقایسه با دوران طاغوت را نشان‌دهنده خلاف واقع بودن تبلیغات کینه‌توزانه خواندند و افزودند: نظام اسلامی توانسته است با وجود فشار همه‌جانبه اقتصادی و تحریم دشمنان، خدمات بزرگ و ارزشمندی را تقدیم مردم کند.
ایشان در بیان بخشی از فهرست طولانی و پر افتخار خدمات جمهوری اسلامی، به توسعه چشمگیر زیرساختهای کشور در مقایسه با قبل از انقلاب اسلامی اشاره کردند و گفتند: «افزایش شش برابری راههای کشور»، «20 برابر شدن ظرفیت بنادر»، «30 برابر شدن سدهای مخزنی»، «افزایش تولید برق به 14 برابر میزان قبل از انقلاب»، «افزایش 30 برابری تولید محصولات پتروشیمی و 15 برابری محصولات فولادی»، تنها بخشی از پیشرفتهای زیرساختی لازم برای تحرک و پیشرفت اقتصادی کشور است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، «25 برابر شدن تعداد دانشجویان در مقایسه با ابتدای انقلاب اسلامی»، «افزایش 16 برابری تولید مقالات علمی»، «آمارهای درخشان در خدمات‌رسانی و آبادی روستاها» و «پیشرفتهای خیره‌کننده دفاعی را که موجب خشم و نگرانی دشمنان است»، بخش دیگری از فهرست خدمات چشمگیر به مردم خواندند و افزودند: همه اینها هنر نظام اسلامی است، البته پیشرفتها متوقف نخواهد شد و کارهای مورد انتظار باید مطابق سیاستهای کلی نظام انجام شوند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود برخی ضعفها در کنار خدمات درخشان انجام‌شده، خاطرنشان کردند: این ضعفها مربوط به مدیریتها و کمبودها و ناتوانی‌های برخی مدیران است نه حرکت عمومی نظام اسلامی.
ایشان به یک اصل و تجربه اساسی اشاره کردند و افزودند: در طول انقلاب اسلامی، هرگاه مدیریت انقلابی، فعال و پر تحرک داشتیم، کارها پیش رفته است و هر جا مدیریتهای ضعیف، بی‌حال، ناامید، غیر انقلابی و بی‌تحرک داشتیم، کارها متوقف یا منحرف شده است، بنابراین باید مدیران، افرادی با انگیزه‌تر و کارآمدتر باشند و تلاش بیشتری انجام دهند و بحول و قوه الهی اینگونه نیز خواهد شد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای تأکید کردند: مشکل غیرقابل‌حلی در کشور وجود ندارد و اگر مدیریت در بخشهای مختلف «متدین، انقلابی و کارآمد» باشد، همه مشکلات حل خواهد شد.
نکته دیگری که رهبر انقلاب اسلامی قبل از ورود به بحث اصلی خود درخصوص مسائل اقتصادی کشور و چگونگی حل آنها از طریق تولید داخلی و ایجاد اشتغال، بیان کردند، موضوع ظرفیت ها و توانایی های بالفعل و بالقوه کشور بود.
حضرت آیت الله خامنه ای ظرفیت ها و توانایی های انسانی و طبیعی کشور را بسیار بالا دانستند و به عنوان نمونه به برخی از این ظرفیت های کم نظیر اشاره کردند.
ایشان افزودند: کشور از لحاظ نیروی انسانی دارای پنج میلیون دانشجو، ده میلیون دانش آموخته دانشگاهی و 33 میلیون نیروی کار جوان است که این، یک ثروت عظیم است.
رهبر انقلاب اسلامی، ایران را از لحاظ منابع طبیعی نیز پیشرفته و ثروتمند خواندند و خاطرنشان کردند: در حالیکه جمعیت ایران یک صدم جمعیت دنیا است اما کشور، در همه منابع طبیعی، در رتبه بالاتر از یک صدم درصد قرار دارد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به رتبه اول ایران در مجموع ذخایر نفت و گاز در دنیا و همچنین رتبه اول ایران در ذخایر گازی، گفتند: علت چشم طمع همیشگی قدرتهای سلطه گر و بویژه امریکا به ایران، به دلیل این ثروت های طبیعی و انسانی است اما آنها قطعاً آرزوی سلطه مجدد بر ایران را به گور خواهند برد.
ایشان بعد از بیان مباحث مقدماتی، وارد بحث اصلی مربوط به مسائل اقتصادی کشور شدند و با طرح این سؤال که نظام اسلامی به دنبال چه هدف و جایگاهی برای کشور و ملت ایران است، در پاسخ گفتند: نظام اسلامی به دنبال پیشرفت همه جانبه، استقلال از قدرتهای سلطه گر جهانی، شکوفایی استعدادها، رهایی کشور از آسیب های اجتماعی و عزت و امنیت و اقتدار ملی است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: رسیدن به این اهداف، علاوه بر اتحاد و انسجام ملی، فرهنگ انقلابی، مسئولان شجاع و فعال و پرکار، نیازمند یک اقتصاد و تولید قوی و مبتنی بر مدیریت کارآمد و توانایی های داخلی است.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: چنین اقتصادی، ارزشمند شدن پول ملی، اثرگذاری بر قیمت جهانی نفت و بالا رفتن قدرت خرید مردم را در پی خواهد داشت که نتیجه آن، امنیت و اقتدار مستمر خواهد بود.
ایشان با اشاره به اقدامات انجام گرفته از طرف قوه مجریه درخصوص اقتصاد مقاومتی، گفتند: دستگاههای مربوطه کارهای خوبی را برای اجرای اقتصاد مقاومتی انجام دادند اما به رغم این تلاشها، اکنون خلاءهای اقتصادی بزرگی را در جامعه شاهد هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی، «بیکاری بخصوص بیکاری جوانان تحصیل کرده» و «مشکلات معیشتی مردم بویژه طبقات ضعیف» را دو مشکل اصلی در عرصه اقتصادی برشمردند و خاطرنشان کردند: مردم از لحاظ معیشت دچار مشکل هستند و مشکلات معیشتی تبعات اجتماعی و فرهنگی را در پی دارد و دشمن نیز برروی همین مسائل متمرکز می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به دیدگاه صاحبنظران اقتصادی که گره اصلی مشکلات اقتصادی کشور را «رکود تولید» و «بیکاری» می دانند، گفتند: در سیاستهای اقتصاد مقاومتی که بصورت یک مجموعه کامل است، راه حل این مشکلات بیان شده است اما باید برای بخشهای مختلف سیاستهای اقتصاد مقاومتی، زمان بندی مشخصی انجام و در هر دوره زمانی، بر بخشی از راه حل ها تمرکز شود.
ایشان ضمن قدردانی از اقدامات مسئولان در زمینه اقتصاد مقاومتی، در سال 95، افزودند: دولت در ابتدای سال 95 موضوع کمک به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط را در دستور کارخود قرار داد و تصمیم گرفت با اختصاص پانزده هزار میلیارد تومان بودجه، بیست هزار کارگاه را از رکود خارج کند که اقداماتی، اگرچه دیر هنگام، انجام گرفت اما آنچه که مهم است نظارت و استمرار آن، برای به سرانجامِ مطلوب رسیدن کارها است.
رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: بررسی های میدانی نشان می دهد که اقدامات دولت برای خارج کردن واحدهای کوچک و متوسط تولیدی از رکود، پیشرفتهایی داشته است اما نه به آن اندازه ای که برای آن هزینه شده است.
حضرت آیت الله خامنه ای در ترسیم وضعیت اقتصادی کشور گفتند: برخی شاخص های اقتصادی کشور خوب و برخی منفی هستند. در حالیکه شاخص تورم کاهش نشان می دهد اما شاخص بیکاری افزایش یافته است و در حالیکه شاخص ها رشد اقتصادی را مثبت نشان میدهند، اما رشد سرمایه گذاری منفی است و در حالیکه در بخش نفت پیشرفت داشتیم در بخش هایی همچون معدن و مسکن، پس رفت داشته ایم.
ایشان با تأکید بر اینکه آمارهای رسمی کشور، شرایط را به سمت حل مشکلات اقتصادی نشان نمی دهند، خاطرنشان کردند: در چنین شرایطی، مهمترین اولویت برای حل مشکلات اقتصادی، تکیه بر «تولید ملی و تولید داخلی» است.
رهبر انقلاب اسلامی هدف از بیان این مطالب را در وهله اول، توجه دادن مسئولان کشور به اولویت های اصلی یعنی «تولید ملی و تولید داخلی» و در وهله دوم «جهت دادن به مطالبه گری مردم» در این خصوص، دانستند و افزودند: تولید ملی یک کلید واژه است که با رونق گرفتن آن، آثار و فوائد زیادی در جامعه بوجود می آید.
حضرت آیت الله خامنه ای به برخی فوائدِ رونق گرفتن تولید ملی اشاره کردند و گفتند: «ایجاد اشتغال» و «کاهش بیکاری به عنوان یکی از مشکلات امروز کشور»، «شکوفایی استعدادها و ابتکار جوانان»، «صَرف نشدن ارز کشور برای کالاهای مصرفی»، «به کار افتادن پس اندازهای پراکنده»، «جهش صادرات»، «کمرنگ شدن مسابقه به رخ کشیدن نشانها و مارکهای خارجی به عنوان یکی از بلاهای بزرگ اجتماعی و اخلاقی و فرهنگی جامعه»، «از بین رفتن یا کاهش ناهنجاری های اجتماعی»، «ایجاد نشاط ملی»، و «بکار افتادن ظرفیت های معدنی کشور»، از جمله آثار و فوائد مهم رونق تولید داخلی است.
ایشان بعد از بیان فوائد رونق گرفتن تولید ملی، به پیش نیازهای رونق تولید داخلی نیز اشاره و خاطرنشان کردند: تولید ملی نیازمند «نیروی انسانی، سرمایه گذاری و ابزار کار پیشرفته» است که برخی از این موارد بصورت بالفعل و برخی هم بصورت بالقوه، در کشور موجود هستند.
رهبر انقلاب اسلامی، 33 میلیون نیروی جوان جویای کار را که در میان آنها، متخصصان مهندس و دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، نیروی انسانی مورد نیاز تولید خواندند و تأکید کردند: برخلاف آنچه گفته میشود که سرمایه لازم برای تولید وجود ندارد، ما سرمایه لازم را در اختیار داریم.
حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین چگونگی وجود سرمایه لازم برای رونق گرفتن تولید داخلی، به ایجاد صندوق توسعه ملی، اشاره کردند و افزودند: این صندوق، براساس سیاستهای کلی که چند سال قبل ابلاغ شد شکل گرفت و در سال اول تأسیس صندوق، 20 درصد از درآمد نفت به این صندوق واریز شد و در سالهای بعد نیز قرار بر این بود که هر سال، سه درصد بر این بیست درصد افزوده شود که اگر تاکنون انجام شده بود، 36 درصد از درآمد نفتی به صندوق توسعه ملی واریز شده بود زیرا این صندوق بهترین راه برای رهایی از وابستگی به درآمد نفت است.
ایشان گفتند: البته در سال 94، مسئولان دولتی با بیان کاهش درآمدهای نفتی، استفاده رهبری از اختیارات خود و اضافه نشدن 3 درصد از درآمدهای سالیانه نفتی به صندوق توسعه ملی را درخواست کردند که با توجه به احساس ضرورت انجام این کار از جانب مسئولان، این اقدام صورت پذیرفت.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: صندوق توسعه ملی و استفاده از امکانات بخش خصوصی، در واقع سرمایه لازم برای رونق گرفتن تولید هستند.
حضرت آیت الله خامنه ای به سومین پیش نیاز رونق گرفتن تولید یعنی ابزارِ کار پیشرفته اشاره کردند و گفتند: برخی می گویند ما ابزار مدرن برای رونق گرفتن تولید را نداریم اما من می گویم آن دانشمندان جوان ایرانی که توانستند در مدت کوتاهی، غنی سازی اورانیوم را از5/3 درصد به بیست درصد برسانند و کار بزرگی را انجام دهند، و همچنین موفق به اقدامات شگرف در ساخت تجهیزات دفاعی و موشکی با وجود تحریم های سخت بین المللی شدند و دشمن صهیونیست را به تعجب و تحسین واداشتند، قطعاً می توانند در مسیر ساخت ابزار پیشرفته برای تولید قدم بردارند.
ایشان تأکید کردند: اگر ما میدان را برای جوانها باز کنیم، بسیاری از گره ها باز خواهند شد و تأکید چندین ساله و مکرر برای همکاری دانشگاه و صنعت در همین چارچوب است که البته در برخی بخشها اقدامات خوبی انجام گرفته است.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع بندی این بخش ازسخنان خود خاطرنشان کردند: برای رونق گرفتن تولید ملی، سه پیش نیاز اصلی یعنی نیروی انسانی، سرمایه و ابزار پیشرفته وجود دارند اما تحقق این مهم، نیازمند الزامات و وظایفی است که هم بر عهده مردم است و هم بر عهده مسئولان اجرایی، قضایی و مقننه.
حضرت آیت الله خامنه ای قبل از بیان الزامات یک نکته را مورد تأکید قرار دادند و گفتند: بیان این مطالب به این علت است که همه بدانند ما در زمینه مسائل و مشکلات اقتصادی بن بست نداریم و می توانیم پیش برویم.
ایشان به الزامات و وظایف مسئولان برای رونق گرفتن تولید داخلی اشاره کردند و افزودند: گماشتن مدیران کارآمد، متعهد، با نشاط، پرانگیزه و قوی از جانب مسئولان ارشد کشور برای بخشهای تولید یکی از این الزامات است.
رهبر انقلاب اسلامی دخالت دادن مردم در تولید با استفاده از سیاستهای اصل 44 را از دیگر الزامات برشمردند و تأکید کردند: باید همانگونه که در جنگ، مردم با مدیریت صحیح وارد صحنه دفاع مقدس شدند و جنگ به نفع کشور به پایان رسید، در عرصه اقتصاد و تولید نیز، میدان را برای مردم و نقش آفرینی آنها باز کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای «گسترش صادرات و طرفهای صادراتی» را یکی دیگر از الزامات رونق گرفتن تولید ملی دانستند و گفتند:گزارشی که از صادرات کشور منتشر شده نشان می دهد، صادرات ما محدود به چندکشور است که این، برخلاف سیاستهای اقتصاد مقاومتی است و حل این مشکل نیز نیازمند تحرک مسئولان بویژه در بخش سیاست خارجی است.
ایشان، «تأمین امنیت سرمایه گذاری»، از جانب قوه قضاییه و ضابطان این قوه و نیروهای امنیتی، و «ثبات سیاستها و قوانین و حذف قوانین دست و پا گیر» از جانب مجلس شورای اسلامی را از دیگر الزامات رونق تولید داخل برشمردند و افزودند: در برخی سرمایه گذاریها تبلیغات به راه می افتد و در صدا و سیما هم مطرح می شود و مردم سرمایه های خود را به سمت آن سرمایه گذاری می برند اما بعد از مدتی مشخص می شود که تقلبی انجام گرفته است؛ این گونه موارد، کوتاهی هایی است که در زمینه امنیت سرمایه گذاری انجام می گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی به الزامات و وظایف مردم برای رونق تولید داخلی نیز اشاره و خاطرنشان کردند: من همواره جانب مردم و مطالبات مردمی را گرفته ام اما مردم هم باید احساس مسئولیت کنند و برای تولید ملی و مصرف تولید داخلی بجای نشان های خارجی، اهمیت و ارجحیت قائل باشند.
حضرت آیت الله خامنه ای، دوری جوانان از بی حالی و تنبلی و بدنبال کار رفتن را از دیگر وظایف مردمی دانستند و افزودند: یکی دیگراز نکات مهم در وظایف مردم برای رونق تولید داخلی، اثبات حسن عمل و صحت عمل ایرانی، از طریق صادرات اجناس و کالاهای مرغوب و جلوگیری از تولید کالای نامرغوب داخلی است.
«جلوگیری از واردات بی‌رویه و قاچاق» هفتمین الزامی بود که رهبر انقلاب اسلامی در تقویت تولید ملی برشمردند و تأکید کردند: واردات کالاهایی که در داخل به اندازه کافی تولید می‌شوند، باید حرام شرعی و قانونی شناخته شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای واردات کالاهای مصرفی دارای تولید داخل همچون مواد خوراکی، پوشاک، وسایل منزل و لوازم‌التحریر را «مایه شرمندگی» در مقابل تولید کننده و فروشندگان خارجی این کالاها خواندند و گفتند: برخی اجناس اساسی اگرچه در کشور تولید نمی‌شوند اما قابلیت تولید را دارند، بنابراین باید با رفع موانع و تولید آنها، از وارداتشان به کشور جلوگیری کرد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آمارهای بالایی که در خصوص قاچاق کالا به کشور مطرح می‌شود، برخورد قاطع و اساسی با این پدیده بسیار مخرب را در گروی مبارزه با باندهای قاچاق دانستند و افزودند: حجم عمده قاچاق از مبادی رسمی و مناطق آزاد وارد کشور می‌شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با انتقاد از کج‌فهمی در مبارزه با قاچاق و برخورد با مغازه‌داران خُرد و یا برخی مرزنشینان که امرار معاش مختصری از طریق جابجایی کالا دارند، افزودند: منظور از مبارزه با قاچاق اینگونه موارد نیست، بلکه باید با باندهای قاچاق برخورد شود.
رهبر انقلاب همچنین در بخش دیگری از سخنان خود انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: در نظام اسلامی انتخابات یکی از دو رکن مردم سالاری دینی و باعث فخر ملت ایران در جهان است.
ایشان تلاش دشمنان برای نادیده گرفتن یا اتهام زدن به انتخابات ایران را نشانه اهمیت این موضوع دانستند و افزودند: انتخابات پدیده‌ای اقتدارآفرین ومایه عزت و آبروی بیشتر ملت ایران است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مجذوب شدن مردم و صاحبنظران کشورهای مختلف به ایده امام راحل عظیم الشان یعنی مردم سالاری دینی یا همان جمهوری اسلامی خاطر نشان کردند: مردم سالاری دینی متکی بر انتخابات است و ملت باید واقعاً در انتخابات بدرخشد.
رهبر انقلاب اسلامی، شرکت عمومی و حضور همه واجدان شرایط را در روز رأی گیری، خواسته اصلی و مهم خود اعلام و تأکید کردند: همه وارد شوند و انتخابات پرشوری را رقم بزنند.
ایشان با تأکید بر ضرورت عمل به مرّ قانون در انتخابات، نتیجه رأی ملت را هر چه که باشد معتبر و قانونی خواندند و افزودند: اینجانب هیچ گاه در انتخابات دخالت نمی کنم و نمی گویم مردم به چه کسی رأی بدهند یا ندهند اما اگر کسانی بخواهند در مقابل رأی ملت بایستند و با ایجاد مزاحمت رأی مردم را بشکنند، دخالت می کنم و در مقابل آنها خواهم ایستاد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش برخی برای شکستن نتیجه رأی مردم در انتخابات سالهای 88،84،76 و92 افزودند: به‌جز سال 88 که برخی با اردوکشی در خیابانها تلاش خود را برای برهم زدن نتیجه انتخابات علنی کردند، در سالهای دیگر هم بعضی درصدد شکستن آراء ملت بودند اما اینجانب ایستادم و تأکید کردم نتیجه انتخابات هر چه باشد، باید محقق شود.
رهبر انقلاب اسلامی با دعوت از مردم برای تشخیص و حضور در انتخابات گفتند: به توفیق الهی انتخابات اردیبهشت، پرشور و فراگیر خواهد بود و ان‌شاء لله نتیجه هر دو انتخابات، رضایت پروردگار را جلب خواهد کرد.
ایشان در پایان سخنانشان تأکید کردند: ملت ایران با برگزاری انتخاباتی خوب بار دیگر سرافراز می شود و به پیش می رود و دشمنان ملت همچون گذشته هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند.
پیش از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در سخنانی با تبریک حلول سال 1396 به تشریح مأموریت های آستان قدس براساس منشور هفت گانه ابلاغی مقام معظم رهبری پرداخت.
تولیت آستان قدس رضوی فعالیت های فرهنگی و نشر سیره رضوی را از مهمترین مأموریت های آستان قدس دانست و با بیان اینکه در این زمینه گامهای مهمی برداشته شده است افزود: استفاده از همه ظرفیت ها برای معرفت افزایی و بصیرت آفرینی، تشکیل اردوهای فرهنگی و تربیتی و اعزام مبلغ از جمله این فعالیت ها بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی همچنین تلاشهای صورت گرفته برای تسهیل سفر زیارتی مردم سراسر کشور به مشهد مقدس، توجه ویژه به نیازمندان، گره گشایی از مشکلات کشور در زمینه تولید و ایجاد اشتغال را از دیگر برنامه های آستان قدس خواند و خاطرنشان کرد: سمت و سوی حرکت آستان قدس باید به سوی حل مشکلات و گرفتاری های مستضعفان و محرومان جامعه باشد و امید است در سال 96 گامهای اساسی در زمینه اقتصاد مقاومتی برداشته شود.

انتهای پیام/ز

تاریخ انتشار : ﺳﻪشنبه 25 آذر 1393

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان البرز از انجام عملیات ضربتی جمع آوری و کشف یک کامیون سیگار قاچاق از سطح بازار مطهری کرج خبر داد.

به گزارش اقتصاد پنهان، « محمد صفری» با اعلام این خبر افزود: با برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده طرح ضربتی جمع آوری سیگارت قاچاق از سطح بازار مطهری کرج با حضور نمایندگان دستگاههای ذیربط و رییس شعبه ویژه قاچاق تعزیرات حکومتی به اجرا گذاشته شد.

به گفته وی، در بازرسی از 23 غرفه فروش سیگار و کالای دخانی یک کامیون سیگار قاچاق کشف و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی ارسال شد.

تاریخ انتشار : چهارشنبه 02 فروردین 1396

روتیتر:استاندار البرز، مسئول مرگ جان باختگان سیل چه کسانی هستند؟
معنی چند ساعت باران تند در استان البرز یعنی سیل ، بحران و انسانها یی که بدلیل ضعف مدیریت،جان خود را ازدست می دهند!

به گزارش پایگاه خبری وتحلیلی روتیتر ،ساختارهای سازمانی که با بودجه های همین مردم وبا عناوین دهان پر کنی مانند “شورای هماهنگی مدیریت بحران” و”اداره کل بحران استان”و ” ستاد مدیریت بحران ” ” اداره کل پدافند غیر عامل”ودهها عناوین مشابه دراستانداری وسایر دسگاههای اجرایی استان ونیز در سراسر کشور شکل گرفته وارزاق می نمایند در عرصه پیشگیری بسیار آسیب پذیر ودر عرصه مقابله با تهدیدات طبیعی بی خاصیت جلوه می نمایند!
در حادثه سیلاب محور روستای خور وسیجان وسیلاب کرج وشهرستانهای طالقان، ساوجبلاق ونظرآباد تدابیر واقدامات موثر و سازوکارهای پیش بینی شده کدامند؟ شورای هماهنگی مدیریت بحران که به ریاست شخص استاندار می باشد آیا توانسته است تمرکز در عرصه مقابله با بحران مذکور را ایجاد نماید؟ آیا در امر پیشگیری با سیلاب در محور یاد شده قدم موثری تاکنون جهت آبخیز داری در ارتفاعات خور وروستا سیجان برداشته شده است؟ نسبت به از بین رفتن پوشش گیاهی مراتع که باعث سرعت بخشیدن به سیلاب شده است تاکنون اقدامات لازم صورت پذیرفته است؟ سازماندهی وتجهیز نیروهای بحران وآموزش های همگانی که همواره در مصاحبه های مسئولین استانی مورد مانور وخودنمایی قرار گرفته وهزینه های قابل توجه برای آن شده است در حادثه اخیر وحوادث مشابه کار ساز بوده است؟ در شرائط سیل وتهدیدات طبیعی که جان مردم در معرض خطر است راههای ارتباطی وتجهیزات مخابراتی برای هماهنگ سازی واقدامات سازماندهی شده از بدیهیات می باشد آیا مدیریت بحران استان کانال مشترک ارتباطی بی سیم برای دستگاههای مرتبط وخدمات رسان مانند دستگاههای راه وحمل ونقل ، هلال احمر،مدیریت های بحران دستگاههای اجرایی، آب وبرق و فاضلاب و… ایجاد نموده است؟ آیا اخطار هواشناسی به روستاهای آسیب پذیر اطلاع رسانی شده است؟ ودهها سوال دردناکی که پاسخ آن درشیوه مقابله با بحران اخیر ومیزان تلفات روشن است.
مقابله با بحران با شیوه های عکس العملی وهرج ومرج می تواند پاسخگوی این سوالات باشد.
حضور غالبا نمایشی مسئولین در حین وبعد از حادثه پاسخ سوالات مذکور است.حضور صد ها سرباز آموزش ندیده که رفع نیازمندی آنان در صحنه عملیات خود تولید مشکل می کند ودهها نیروی بسیج ناهماهنگ با مدیریت بحران جملگی ضعف در مقابله با بحران را نمایش می دهد.
مصاحبه های متناقض وغیر حرفه ای مسئولین استانی در ارائه گزارش به مردم پاسخ سوالات یاد شده است. حتی یک مصاحبه کارشناسانه توسط مسئولین مرتبط که حاوی میزان بارندگی،آمار تطبیقی،برآورد خسارات مالی وانسانی وارائه آموزش های عمومی بعد از بحران و…. صحبت های مسئولین به چشم نمی خورد از جمله اینکه مسئول بالا دستی شهرستان کرج که خود مسئولیت مستقیم در این امور دارد اعلام نمده که “باران زیاد بارید و..”حتی نتوانسته است به واحد اندازه گیری باران اشاره نماید!
متاسفانه اقدامات حرفه ای که باید پیش از بحران وحین بحران وبعد از بحران صورت بگیرد غیر کارشناسی است وباید گفت خسارات مالی وجانی منتج از اینگونه مدیریت ها در استان به گردن مسئول بالا دستی وسایر مسئولین مرتبط است وباید مورد توجه وپیگرد قرار گیرد.
باید نه بصورت صوری بلکه بصورت واقعی نقاط ضعف را آسیب شناسی نموده وبا هر مسئولی که بدلیل ناتوانی و یا کم کاری باعث ریخته شدن خون انسانهایی که بخاطر نظام ودینمان مظلومانه به همین افراد رای داده و همواره مثل کوه پشت این مسئولین ایستاده اند، برخورد قانونی نمود باید فرصت های از دست داده شده که باعث مرگ انسانهاست ویا خسارات مالی وزیرساختی به استان وارد نموده است را مورد محاکمه قرار دادفلسفه وجودی همه مسئولین کسب رفاه وآرامش وتوسعه برای مردم است یدک کشیدن القاب وعناوین وارتزاق اموال بیت المال بدون انجام وظائفی که مردم را از تهدیداتی که ناشی از طبیعت وانسان بوده نه تنها امری بیهوده بلکه زائد ومخرب است اگرمنصوبین استاندار در این زمینه ناتوانند ویا کم کارند باید کنار بروند آن مسئول بالا دستی که مسئولیت حفاظت از جان انسان ها را به مدیر ناتوان می سپارد نیزباید مواخذه شده تا پاسخ چرایی آنرا بدهد! وظیفه بالاترین مقام استانی انتصاب افراد لایق وشایسته برای اموری که با جان ومال مردم سر وکار دارد می باشد انتصاب هر مدیری در پست هایی که با جان مردم گره خورده با ملاک صنفی وسیاسی و سایر وابستگی های قومی وقبیله ای مطلقا ممنوع، گناه وخیانت بوده ومستوجب محاکمه است.
رسانه هارا ترغیب به گرفتن خون مردم وشناسایی عاملین ناتوانی وکم کاری در حفظ جان مردم می کنم باید آسیب شناسی به موقع وانتقال به مقامات کشوری را در دستور کار خود قرار دهند.
مسئولین استانی را در این امور (جان مردم)به برخورد صادقانه با مردم واعتراف به ضعف ها ودوری جستن از توجیه وآمارهای نادرست در فعالیت هایشان می نمایم.
مردم داغدیده استان منتظر پاسخ صادقانه مسئولین استان هستند وچشم به استاندار متدین استان دوخته اند تا عدالت را برافرازدواین سوال را از خود بنماید که در امر پیشگیری ونیز مقابله حرفه ای با بحران سیلاب اخیراگر قادر بودیم حتی یک نفر را از مرگ برهانیم اما بدلیل ضعف مدیریت وناتوانی منصوبین، از آن غافل ماندیم چه بار سنگینی را بر دوش داریم و هم اکنون چه باید بکنیم؟!
محمد صفری –
استاد دانشگاه وکارشناس مسائل سیاسی

تاریخ انتشار : ﺳﻪشنبه 01 فروردین 1396

به گزارش ایرنا، محمد صفری روز چهارشنبه در دیدار با معاون استاندار البرز و فرماندار ویژه کرج، افزود: حزب مهمترین نهاد سیاسی در سیاست و حکومت دموکراتیک محسوب می شود بطوریکه توسعه کشور زمانی اتفاق می افتد که احزاب شکل گرفته باشند و نقش واقعی خود را ایفاء کنند.
وی ادامه داد: حزب می تواند به افکار عمومی شکل دهد و آنان را در صحنه نگه دارد، نقش حلقه واسط بین دولت و مردم است درحالی که رفتار و عملکرد دولتمردان را رصد می کند .
صفری گفت: با این رصد می تواند انتقاده سازنده داشت و راهکار ارائه کند که با توجه به مسائل مهم حزب اعتدال و توسعه شکل گرفت.
اما در ادامه  به بیان مشکلات زیربنایی کرج پرداخت و از فرماندار این کلانشهر خواست بعنوان نماینده عالی دولت در این کلانشهر این مشکلات در دولت یازدهم رفع شود .
ساماندهی مهاجرت های بی رویه ، افاغنه ، توجه به مناطق آسیب خیز ، وجود زندانها بعنوان آسیبی اجتماعی ، ترافیک اتوبان در لاین های شمالی و جنوبی از جمله دغدغه هایی بود که ازسوی ایشان بیان شد .
وی اضافه کرد: همچنین نباید از ظرفیت های قابل توجهی که امروز در کلانشهر کرج از جمله موسسه سرم سازی رای و انرژی اتمی شاهد هستیم غافل شد .
صفری خاطرنشان کرد: توجه به فرصت هایی که در کرج شاهد هستیم و بهره بری از آنها می تواند این کلانشهر را هر چه بیشتر در مسیر توسعه قراردهد .
وی تاکید کرد: احزاب از جمله حزب اعتدال و توسعه نیز همسو با دولتمردان در جهت تامین رفاه و ارائه خدمات بهتر به مردم تلاش می کنند و امید می رود با همراهی هر چه بیشتر بتوان گامهای موثرتری را دراین زمینه برداشت .
8029/1535

 

 

انتهای پیام /*