به گزارش روشنای راه، صفری، رئیس مجمع، در این نشست ضمن تقدیر از همکاری مدیرکل تبلیغات اسلامی، به تشریح ساختار و اهداف مجمع پیشکسوتان پرداخت و تاکید کرد که این مجموعه با عضویت مدیران و متخصصان با تجربه در سطوح استانی و ملی، از قویترین تشکلهای کشور محسوب میشود. وی افزود: «یکی از اهداف اصلی مجمع، کمک به نظام اجرایی کشور و ارائه طرحهای استراتژیک برای مدیریت کلان است.»
در ادامه، ولایی گزارشی از فعالیتها و دستاوردهای اداره کل تبلیغات اسلامی استان البرز ارائه داد. وی به آمارهایی همچون وجود ۷ هزار مبلغ، ۴۵۰ موسسه و خانه قرآن، ۴ هزار هیأت مذهبی مجوزدار و ۲۰ هزار هیأت خانگی اشاره کرد و از ظرفیتسازیهای اخیر این اداره کل سخن گفت. همچنین وی از برنامههای آموزشی و فرهنگی از جمله برگزاری همایشهای حجاب و فعالیت شبکههای مجازی با بیش از یک میلیون عضو به عنوان بخشی از دستاوردهای این اداره کل یاد کرد.
اعضای حاضر در جلسه نیز به بیان نظرات و تجربیات خود پرداختند و بر لزوم بهکارگیری فناوریهای نوین در تبلیغات اسلامی تاکید کردند. صفری با اشاره به تجارب بینالمللی خود، از پیامدهای منفی تبلیغات نادرست درباره شخصیتهای ملی همچون سردار سلیمانی سخن گفت و تاکید کرد: «هدف تبلیغات اسلامی باید جذب جوانان با دیدگاههای مختلف و نه صرفاً حامیان موجود باشد.»
عباسزاده، رئیس خانه مطبوعات، پیشنهاد صدور مجوز هیأت مذهبی برای مجمع را مطرح کرد. همچنین آقای آجرلو و مهندس رهنما بر نظارت دقیقتر بر مجوزدهی به هیأتهای مذهبی و جلوگیری از فعالیت افراد فاقد صلاحیت در این حوزه تاکید داشتند.
در پایان جلسه، مقرر شد یک کارگروه مشترک میان مجمع پیشکسوتان البرز و اداره کل تبلیغات اسلامی تشکیل شود تا از ظرفیتهای مجمع به عنوان بازوی اجرایی اداره کل استفاده شود و نشستهای کارشناسی بهطور منظم برگزار گردد.